Over mij....

Enkele jaren geleden kwam ik met maag en darm klachten bij een orthomoleculair therapeut terecht.

Mijn belangstelling voor gezonde levensstijl was gewekt. Na een aantal consulten en een flinke aanpassing in mijn levensstijl zijn mijn klachten volledig verdwenen.

Langzaam kwam ik tot de ontdekking dat ik hier meer mee wilde doen. Een passie was geboren...een roeping gehoord..

In 2018 ben ik afgestudeerd als orthomoleculair therapeut en begonnen met werken in mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde. In 2019 heb ik mijn jaar opleiding aromatherapie afgerond.

In mijn vak ben je nooit uitgeleerd, ik blijf mij zelf dan ook ontwikkelen door het volgen van bij en na scholingen.

Van oorsprong ben ik schoonheidsspecialiste en ook op het gebied van de huid is er veel te bereiken met de juiste voeding, eventueel aangevuld met suppletie en de juiste zo natuurlijk mogelijke verzorgingsproducten. 

Binnenkort kunt u bij "Natuurlijk gezond Dronten"  ook terecht voor ontspannende  lichaamsmassages met aromatische oliën, ook ontspanning kan veel doen met uw lichaam en uw geest.

Ik heb een christelijke levensovertuiging. Lichaam, ziel en geest zijn 1 en ik behandel zo graag de mens als 1 geheel. U vindt bij mijn dan ook geen homeopathie, behandelingen waarbij de geest als uitgangspunt gebruikt wordt of een spirituele diagnose of therapievorm hebben. Kortom, ik hecht geen waarde aan Ying/Yang, boeddhistische afbeeldingen en andere "zweverige" methode.

Gezonde voeding, voldoende water, beweging afgestemd op uw lichaam en ontspanning zijn nodig om het lichaam gezond en in de juiste balans te houden. Dit brengen we bij praktijk " Natuur gezond Dronten " graag bij elkaar om zo een optimale gezondheid voor onze cliënt te creëren.

We doen dit afgestemd op iedere cliënt persoonlijk, in zijn of haar eigen tempo.

Persoonlijke tijd en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel !!Natuurlijk Gezond Dronten 
Praktijk voor orthomoleculaire therapie en natuurlijke gezondheid